Història

La bona companyia en un viatge, fa que el camí sembli més curt — Izaak Walton

foto equip 1

El passat 5 de juliol de 2018 es reuneix per primera vegada l’equip de treball del CEP de Calvià.

Amb motiu de l’acte de cloenda dels centres de professorat  del curs 2017/2018 que es dugué a terme al CEP d’Inca es presenta el nou equip del nou CEP de Calvià.

COMENÇAM A TREBALLAR SETEMBRE 2018

Durant el mesos de setembre i octubre els companys del CEP de Palma ens han guiat i ajudat en l’organització del nostre nou CEP.

Els assessors del CEP de Palma ens han assessorat en com dur a terme aquesta nova tasca i ens han habilitat un espai perquè poguéssim treballar des de la seva seu i amb la seva ajuda.

cep palmaEquip CEP de Palma
calvia palamaEquip Cep de Calvià

Signatura del conveni entre l’Ajuntament de Calvià i la Conselleria d’Educació

Dia 4 d’octubre de 2018 neix oficialment el CEP de Calvià.El Batle de Calvià D. Alfonso Rodríguez i el Conseller d’educació D. Martí March signen el conveni per qual l’ajuntament ens cedeix les oficines per posar en marxa el nou Centre de Professorat de Calvià.L’acte es va dur a terme a l’ Ajuntament de Calvià i en foren testimonis la directora General de formació professional i formació del professorat Dª Maria F. Alorda, el cap de servei del departament de Normalització lingüística i Formació del professorat D. Tomeu Barceló, Dª. Natalia Francés, Tinent de Batle  de cohesió social i igualtat de l’ajuntament de Calvià, el director del CEP de Palma D. Jose A. Vega, la directora del CEP de Calvià Dª. Gabriela Spano i el seu equip.